dimecres, 28 de setembre del 2011

Targeta QSL de La Veu de Grècia





Targeta QSL de "La Veu de Grècia", arribada després d'enviar un informe de recepció per correu-e a apodimos_era5@ert.gr i a era5@ert.gr. Va tardar 205 dies i mostra unes joies tradicionals de l'illa d'Skyros en l'arxipèlag de les Espòrades, joies que es conserven en el Museu Històric Nacional d'Atenes. Les Espòrades (en grec Σποράδες «disperses») són un ampli grup d'illes de Grècia situades en el mar Egeu. Es compon d'onze illes majors, de les quals només quatre estan habitades: Skiathos, Skópelos, Alónnisos i Skyros. Característica de l'illa d'Skyros és l'anomenada dansa de la cabra, en la qual persones amb màscares animen les festes i hi ha un personatge principal que és un vell amb màscara de cabra i esquellots a l'esquena. També hi ha en l'illa cavalls salvatges xicotets.
L'emissora assegura en la QSL que la sèrie de quatre targetes va dirigida als oients de l'exterior i s'hi reprodueixen escenes d'interés turístic i històric de Grècia. Cal destacar positivament el tamany de la targeta (20'5 cm x 10 cm) i el fet que l'emissora continue enviant targetes de verificació als seus oients, cosa que comporta una despesa, a pesar de la delicada situació econòmica del país. La seua pàgina web és http://www.voiceofgreece.gr/, però no localitze ni tan sols la versió en anglés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes