dimarts, 20 de setembre del 2011

Targeta QSL de La Veu de Vietnam



















Targeta QSL de La Veu de Vietnam, que tardà 91 dies a arribar, després d'un informe de recepció en castellà enviat a vovmundo@gmail.com. A destacar l'elegant caligrafia, de les quals se'n veuen poques ja. La pàgina web de l'emissora, en anglés i vietnamita és http://english.vov.vn.
Els bonics segells del sobre representen el Prionailurus viverrinus, és a dir el gat pescador. És una espècie de felí asiàtic àmpliament distribuït. És present des de Bali fins a l'Índia i des de Java fins a Indoxina i també a Vietnam, per descomptat.
Com es veu en els segells, la seua pell té un color olivaci gris i taques fosques més o menys disposades en ratlles longitudinals. És de grandària mitjana i variable. Són abaldufats amb potes curtes, i una cua curta i musculosa. El gat pescador viu en rius, rierols, manglars i pantans. Com el seu nom indica, els peixos són les seues principals preses, dels quals caça unes 10 espècies diferents. També caça altres animals aquàtics com ara granotes o crancs, i animals terrestres com ara rosegadors i pardals. Està en la llista roja d'espècies amenaçades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes