dimarts, 3 de gener del 2012

Targeta QSL de USCG CAMSLANT (Guardacostes de Chesapeake, Virgínia, EUA)



Pere Justo ha rebut aquesta targeta de verificació corresponent a un informe de recepció del mes d'agost passat, corresponent a una emissió de U.S. Coast Guard Communication Area Master Station Atlantic, en la ciutat de Chesapeake, a Virgínia, en la costa atlàntica dels Estats Units. Ha tardat a arribar 111 dies, després d'una àrdua tasca d'identificació del senyal en els 13089 khz i una atentíssima atenció per part dels encarregats de la verificació. USCG Camslant em confirmà que es tractava d'una emissió de veu automàtica (VOBRA), que va poder ser sintonitzada per Pere Justo, a Altea (Alacant, Espanya).
Segons informació extreta de la seua pàgina web (http://www.uscg.mil/lantarea/camslant/pointOfContact.asp) és una responsabilitat fonamental del govern dels EUA salvaguardar la vida i integritat dels seus ciutadans i en l'àmbit marítim, aquesta obligació recau, principalment, en la Guàrdia Costanera. En col·laboració amb altres agències federals, governs estatals i locals i, fins i tot, mariners particulars, la Guàrdia Costanera dels EUA pretén millorar la seguretat al mar a través de programes complementaris de prevenció d'accidents, recerca i rescat, i la investigació de l'accident.
En fi, moltes gràcies als guardacostes nord-americans per prendre's la molèstia de contestar-me i, fins i tot, d'enviar-me una targeta QSL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes