dijous, 10 de maig del 2012

Correu electrònic de Ràdio Nederland


En altres ocasions, Ràdio Nederland havia verificat a Pere Justo els informes de recepció amb boniques targetes QSL, com la que es reprodueix més avall. Les emissions en castellà sempre m’han resultat difícils de sintonitzar, per la qual cosa ho vaig intentar ara amb una emissió en anglés, enviant a l’emissora el preceptiu informe de recepció. Em respon molt prompte el Sr. Sergio Acosta, agraint-me el missatge però recordant-me que "desde fa més d’un any no enviem QSL, ja que no ens són útils els informes de recepció i ens donava molt de treball l’enviament. Pròximament es transformarà Ràdio Nederland, deixarem d’emetre programes i acabaran les emissions. De 23 col·legues en el departament llatinoamericà en quedarem només 6".
Última QSL de Ràdio Nederland
aconseguida per Pere Justo, en agost
de 2010
És clar que Pere Justo coneixia el pròxim tancament de Ràdio Nederland i per això he firmat en diferents llocs per a intentar la paralització del tancament. Així li ho he comentat al Sr. Sergio Acosta, lamentant com ell el pròxim tancament i desitjant-li que li vaja tan bé com siga possible. En fi, no se m’ocorre res més que desitjar-los molta sort als treballadors de Ràdio Nederland i agrair-los el treball ben fet durant tants anys. Tindrem sempre en el record les seues emissions i conservarem les targetes QSL com petites joies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes