dijous, 11 d’octubre del 2012

Targeta QSL de WBCQ The Planet, Estats Units




Aquesta targeta QSL ha estat aconseguida després d'enviar un informe de recepció en anglés per carta a WBCQ The Planet, 274 Britton Road, Monticello, Maine 04760, USA. Ha tardat uns quinze dies a arribar.
WBCQ és una emissora de ràdio que opera a Monticello, Maine, al nord-est dels EUA. Segons informació de la Viquipèdia en anglés, l'estació és propietat i està operada per Allan Weiner, que la posà en marxa en 1998. Fascinat per la ràdio a una edat primerenca, s'assegura que Weiner va començar a construir transmissors de ràdio quan era encara adolescent. Weiner s'ha aferrat a una filosofia que defén per damunt de tot la llibertat d'expressió i ha administrat l'emissora sobre aquesta base. Hi tenen cabuda variades entitats religioses i polítiques, diferents formes de música, entrevistes i altres programes produïts per xarxes comercials. També hi col·laboren antics locutors de ràdio pirates, com el mateix Weiner i altres col·laboradors antics. WBCQ sí que és una estació autoritzada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Martí (EUA)

DADES DE LA RECEPCIÓ   Emissora:   Radio Martí Llengua de l'emissió:   castellà Freqüència: 11930 kHz Data:  17. 02.2024 Lloc de l'e...

Entrades més visitades en l'últim mes