dimecres, 21 de novembre del 2012

Targeta QSL de La Veu de Turquia



Pere Justo ha rebut aquesta targeta QSL de La Veu de Turquia, que verifica dos informes de recepció dels mesos d'agost i setembre. Van ser enviats a espanol@trt.net.tr i la resposta ha tardat 45 dies a arribar. La targeta QSL presenta una foto de Hattusa, la capital de l'antic imperi hitita. Les ruïnes d'aquesta ciutat foren declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1986.
En la carta venia també el sotagot que he reproduït més avall, que representa el Palau Dolmabahçe, a Istanbul, situat a la riba europeua del Bòsfor i que fou el centre administratiu principal de l'imperi Otomà. Com a dada curiosa, hem d'assenyalar l'aranya de cristall de Bohèmia que es troba hui dia encara a l'estança central del palau, regal de la reina Victòria que té set-cents cinquanta llums i pesa quatre tones i mitja. Si van vostés a Istanbul, que és una ciutat preciosa per cert, vagen alerta si passen per davall d'ella. Gràcies per tot a La Veu de Turquia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes