divendres, 21 de desembre del 2012

Targeta QSL de RTL Luxemburg





Es tracta de la primera targeta QSL que aconsegueix Pere Justo d'una emissora que emet en ona llarga. Segons assegura RTL Luxemburg, emeten en francés des de Beidweiler, al Gran Ducat de Luxemburg, lloc al qual corresponen les antenes que veuen més amunt. Assegura la Viquipèdia que l'estació és captada a Bèlgica, el Regne Unit, una part d'Alemanya, al Magrib però no cita Espanya, on sí que se'ls rep, segons acabem de demostrar nosaltres, a uns 1250 kms. En el moment de la meua captació en agost passat emetien diverses cançons de música pop. La targeta QSL ha tardat a arribar 36 dies i l'informe va ser enviat per carta a l'adreça que figura en la targeta.
Si volen més informació sobre les peculiaritats de l'ona llarga, que es conserva més al nord i al centre d'Europa, possiblement per ser vàlida per superfícies planes, poden buscar informació en http://ca.wikipedia.org/wiki/Ona_llarga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes