dijous, 14 de febrer del 2013

Ja eixit un nou número del Butlletí del Club S500!


Els editors del butlletí-revista, amb seu a València (Espanya) ens fan arribar aquest correu:
Ja tens a la teua disposició el número 24 del butlletí-revista Club S500. 60 pàgines plenes d'informació diexista enviada per més de 25 col·laboradors de tot el món. Tot això il·lustrat amb més de 200 imatges. Articles, ressenyes, seccions, notícies, programació, records, experiències. I un llarg etcètera que intentarem resumir en unes línies.
Intenta sintonitzar Ràdio el Caire, Ràdio Tailàndia, Ràdio Exterior d'Espanya en DRM entre altres emissores, coneix un poc més la KBS de Corea del Sud en el seu 50 aniversari, acomiada Ràdio Sta. Helena i inclús repassa els últims dies de La Veu de Croàcia o l'última setmana de CVC La Veu (de Xile) en l'ona curta. Coneix les targetes QSL de Ràdio Praga per al 2013, què li va ocórrer a Kol Israel en el seu pas de l'ona curta a Internet. Com va ser l'aprovació dels termes "diexisme" i "diexista" en el diccionari de Valencià.
A tot açò podem afegir un resum de les notícies més interessants que hem trobat en diferents diaris i que fan referència, per descomptat, a la nostra afició. A este respecte hem d'assenyalar una reproducció, remesa per Salvador Lavín Carral, un tant especial ja que fa referència a l'ampliació de la programació de Ràdio Nova York, en l'any 1965!!
A més hem creat "les cites de la ràdio" i el "llistat d'emissores que hem perdut". Tenim les escoltes de Javier Company, Álvaro López Osuna i Javier Robledillo.
D'interés les reflexions d'Ernesto Paulero, des d'Argentina, i la seua ascendència diexista, WADO emissora de Nova York, estació de senyals horàries i volmet, diexisme de radioaficionats. Sense oblidar un altre genial llibre comentat per Joan Coba "La mandolina del capità Corelli".
Com és costum no deixem de costat els apartats habituals de "Tauler d'Anuncis", "Radionotícies", "Sabies que.?", "Última hora".
Com podeu apreciar una quantitat immensa d'informació. Però açò només és el principi perquè no tindríem espai suficient per a enumerar el contingut d'este últim número.
Esperem que el butlletí S500 que posem en les teues mans esta vegada siga del teu
grat i disfrutes d'esta "febra" tant com nosaltres.
La nova edició pot descarregar-se des de la pàgina web www.clubs500.es, i vos recorde que és gratuïta i en format PDF. Té un pes d'11,5 Mbytes aproximadament.
P.D.: Se m'oblidava, per a commemorar el pròxim número 25 (tot un rècord), hem organitzat un sorteig entre tots els lectors que es posen en contacte amb nosaltres. El premi: tots els components necessaris per a construir una ràdio "de galena" junt amb el manual per al seu correcte muntatge.
P.D.2: En breu eixirà a l'aire el primer suplement del S500!!
Una salutació diexista per a tots.
Emilio Sahuquillo. Julio Martinez. Editors. València (Espanya)"
 
Val la pena dedicar unes hores a llegir en Internet o en paper aquesta publicació. Sense dubte, per a Pere Justo, la millor publicació gratuïta que existeix sobre la nostra afició, el diexisme. Poden descarregar-la o consultar-la en http://www.upv.es/~csahuqui/julio/s500/24fe2013.pdf
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Martí (EUA)

DADES DE LA RECEPCIÓ   Emissora:   Radio Martí Llengua de l'emissió:   castellà Freqüència: 11930 kHz Data:  17. 02.2024 Lloc de l'e...

Entrades més visitades en l'últim mes