divendres, 28 de juny del 2013

Targeta QSL de Ràdio Vaticana



És sabut que Ràdio Vaticana ha reduït dràsticament les seues emissions, també en castellà. L'horari que resulta més assequible per a Pere Justo és el que es du a terme els dissabtes entre les 1900 i les 1930 h. pels 13765 kHz i els 15570 kHz, per cert amb un SIMPO espectacular en la primera de les freqüències, malgrat que les emissions són per a Àfrica. La segona de les freqüències me la comunica el sr. Sergio Salvatori, de la Direcció Tècnica de Gestió de Freqüències de Ràdio Vaticana, després que el meu informe de recepció anara referit als 15575 khz, amb un SIMPO molt deficient, és clar. L'error continua, per cert, en la pàgina de l'AER (Asociación Española de Radioescucha), d'on vaig agafar la informació.
L'informe de recepció va ser enviat a latam@vatiradio.va i ha tardat només vuit dies a ser verificat. Entre Santa Maria di Galeria i València, lloc de la recepció hi ha 1.106 kms. Una de les targetes que venia en la carta és la que reproduïsc, que representa una bonica posta de sol amb l'antena transmissora de Santa Maria di Galeria en primer pla. Té 106 m. d'alçada i va ser instal·lada en 1988.
Ah!, per cert, en l'emissió, el Papa va pronunciar una frase que invita a la reflexió: “Si mor un sense sostre no és notícia, si cau la borsa 10 punts, sí”. Així és, tristament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes