dilluns, 14 d’octubre del 2013

Targeta QSL de Ràdio Veritas Asia (Filipines)















A uns 11350 kms de Serra, aproximadament, es troba Palauig-Zambales, a les Filipines i des d'allí emet Ràdio Veritas Asia, emissora religiosa que m'ha verificat un informe de recepció del mes d'abril, que ha tardat a arribar 152 dies. No vaig tindre sort amb els diferents correus electrònics i finalment pareix que he triomfat amb una carta adreçada a Radio Veritas Asia, PO Box 2642, Quezon City-1166, Philippines. En la graella d'horaris que venia amb la targeta s'inclou un altre correu electrònic on s'invita a enviar la correspondència: alm627@gmail.com.
La targeta QSL verificava una emissió en xinés mandarí, una de les dèsset llengües en què emet l'emissora “de la veu cristiana d'Àsia”, com diu el seu eslògan. De la pàgina web (http://www.rveritas-asia.org/) extrac la informació que l'emissora va ser creada el 1969 amb l'ajuda financera d'Alemanya, Roma i els bisbes d'Àsia. És un dels països més llunyans dels que he obtingut la verificació. Moltes gràcies!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Martí (EUA)

DADES DE LA RECEPCIÓ   Emissora:   Radio Martí Llengua de l'emissió:   castellà Freqüència: 11930 kHz Data:  17. 02.2024 Lloc de l'e...

Entrades més visitades en l'últim mes