dimecres, 27 de novembre del 2013

Targeta QSL de Radio Free Europe / Radio Liberty




Per fi, després d'uns quants intents he aconseguit aquesta targeta QSL de Radio Free Europe-Radio Liberty. Dec haver tingut èxit quan he enviat l'informe de recepció per carta a Radio Free Europe-Radio Liberty, Vinohradska 159A, 110 00, Praga 10, República Txeca. Tot i això, la targeta ha tardat a arribar 154 dies. El transmissor de l'emissora es troba a Lampertheim (França), a uns 1208 kms de València, lloc de la recepció. La foto mostra la seu de Radio Free Europe-Radio Liberty, a la República Txeca des de 1995.

Segons s'assenyala en la seua pàgina web (http://www.rferl.org/info/mission/169.html) la missió de RFE/RL, emissora finançada pel Congrés dels EUA, és promoure els valors i institucions democràtiques informant de notícies en els països on la llibertat de premsa està prohibida pel govern o no està completament establida. Els seus periodistes proporcionen el que moltes persones no poden aconseguir localment: notícies sense censura, la discussió responsable i el debat obert, asseguren. Tot, des del plantejament que el primer requisit de la democràcia és una ciutadania ben informada i des de l'experiència de més de mig segle de radiodifusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Martí (EUA)

DADES DE LA RECEPCIÓ   Emissora:   Radio Martí Llengua de l'emissió:   castellà Freqüència: 11930 kHz Data:  17. 02.2024 Lloc de l'e...

Entrades més visitades en l'últim mes