dilluns, 3 de març del 2014

Targeta QSL de Ràdio Miami Internacional (Estats Units)




Com és sabut, l'emissora d'ona curta WYFR (Family Radio) va cessar les seues emissions des d'Okeechobee (Florida) el 30 de juny del 2013 però està de nou en l'aire com a resultat d'un acord entre Family Stations i Ràdio Miami International. Sembla que WRMI s'ha traslladat a Okeechobee i que han tancat WRMI a Miami. Diuen que ara WRMI és l'emissora d'ona curta mes gran dels EUA quant al nombre de transmissors i antenes. La cadena està composta per 13 transmissors — 12 de 100 quilovats i un de 50 quilovats — i 23 antenes dirigides a totes les Amèriques, Europa i Àfrica.
Es va fixar la data de l'1 de desembre del 2013 per a la reinici de les transmissions i, de fet, els meus informes de recepció són de finals de 2013 i principis de 2014, en emissions dirigides a Europa.
La targeta QSL enviada per WRMI ha tardat 48 dies a arribar després d'enviar els informes per correu-e a radiomiami9@cs.com. Entre València (Espanya) i Okeechobee (EUA) hi ha uns 7360 kms. La veritat és que seria molt interessant que les emissions cap a Europa es normalitzaren i poguera haver-hi una emissora més per a sintonitzar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes