dijous, 8 de maig del 2014

Targeta QSL-e de FEBC (Filipines)

 

Far East Broadcasting Company (FEBC Philippines) em verifica electrònicament un informe de recepció de les seues emissions en xinés mandarí enviat per correu-e a info@febc.org i a reception-report@febcintl.org. Ha tardat 35 dies a arribar. FEBC és una emissora religiosa filipina que emetia en els 15525 khz una música molt relaxada i tranquil·la en els minuts de la recepció, des de Bocaue, a uns 11460 kms de Serra (València). Espectacular recepció i un país més (Filipines) de qui aconseguisc la targeta QSL!
Segons la seua pàgina web, que poden consultar en http://febc.ph/, Far East Broadcasting Company (FEBC) és una part d'una xarxa internacional d'estacions de ràdio no comercials, sense ànim de lucre, involucrades en la difusió de la Bona Nova de l'amor de Déu. Gràcies a la Companyia de Radiodifusió de l'Orient Llunyà pel detall de la targeta virtual i per la simpàtica foto del personal de l'estació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes