divendres, 24 d’octubre de 2014

Targeta QSL de Ràdio Nacional d'Amazònia (Brasil)Deixant de banda l'emissora horària brasilera, cap emissora d'aquest país m'havia verificat mai un informe de recepció. Ràdio Nacional d'Amazònia és la primera a fer-ho amb aquesta bonica targeta QSL que veuen i que ha tardat un mes i mig aproximadament a arribar. Vaig enviar l'informe per correu-e a ouvidoria@ebc.com.br i també a través de la seua pàgina web http://www.ebc.com.br/fale-conosco?p=portal_ebc (Fale com ouvidoria). De les dues freqüències d'emissió, només els podia rebre, però més que acceptablement, en els 11780 kHz a pesar que entre Brasília i Altea hi ha uns 7840 kms.
Segons llig en la seua pàgina web, Ràdio Nacional d'Amazònia és una emissora pública brasilera que pretén enfortir els vincles entre les comunitats amazòniques, divulgant i posant en valor la diversitat cultural de la regió. Fou inaugurada l'1 de setembre de 1977 i asseguren que les seues ones cobreixen més de la meitat del territori nacional (i molt més enllà, com es pot veure!). Moltes gràcies als responsables de l'emissora.

Cap comentari:

Publica un comentari

Targeta QSL de Ràdio Havana de Cuba

  DADES DE LA RECEPCIÓ Emissora:  Ràdio Havana de Cuba (RHC) Llengua de l'emissió:  castellà F reqüència :  11760 kHz Data / hora:  ...

Entrades més visitades en l'últim mes