divendres, 30 de gener del 2015

Correu-e de verificació de Ràdio Murski Val (Eslovènia)

 
Fa més o menys dos anys ja vaig rebre un correu-e de verificació d'aquesta emissora eslovena, Ràdio Murski Val. Ara, en el mes de gener, vaig tornar a enviar-los un informe de recepció amb la il·lusió que pogueren enviar-me una targeta QSL, però no: m'he hagut de conformar una altra vegada amb un correu-e de la sra. Jerneja Pirnat, on em verifica l'informe de recepció de l'emissora eslovena d'ona mitjana . Ha tardat només 8 dies a respondre i m'han contestat des del correu-e següent: jerneja.pirnat@murskival.si. Reproduïsc tot seguit la resposta que m'envien a tall de verificació:

Dear Mr.Pere Justo!
Thank you for your e-mail with reception report of our broadcast on 26th of December, 2014,
 from 23:25 to 23:40 UTC, on the frequency of 648 kHz Medium Wave. We are confirming that
 you have received the signal of our radio station Murski val. Unfortunately we do not have a QSL 
letter form, therefore I hope this e-mail will do. We hope to hear from you again.
Sincerely,
Jerneja Pirnat
Estimat Sr. Pere Justo!
Gràcies pel seu correu electrònic amb un informe de recepció de les nostres emissions del 26 de desembre de 2014, de 23:25-23:40 UTC, en la freqüència d'ona mitjana de 648 kHz. Confirmem que vosté ha rebut el senyal de la nostra emissora, Ràdio Murski val. Lamentablement no tenim targetes QSL; per tant, desitge que aquest correu-e verifique l'informe. Esperem tindre notícies seues en una altra ocasió.
Atentament, Jerneja Pirnat
Ràdio Murski Val emet, pels 648 kHz, des de Murska Sobota, a Eslovènia, a uns 1560 kms. de València (Espanya), lloc de la recepció. Segons he localitzat a Internet és una estació de ràdio regional creada en 1959, amb programació dirigida, sobretot, a persones que viuen al nord-est d'Eslovènia i als eslovens que viuen a Hongria. Presenta una àmplia informació de caràcter polític, religiós, econòmic, cultural i musical. En el moment de la meua escolta emetien interessant música folclòrica. Moltes gràcies a la sra. Jerneja Pirnat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes