dimarts, 24 de març del 2015

Targeta QSL de Ràdio Taiwan Internacional

Delerós per una targeta QSL de RTI que potser fóra l'última, vaig enviar un informe de recepció d'una de les seues emissions en castellà i que amb tan bona qualitat de recepció arriben a València des d'Issoudun, a França, a uns 850 kms. Ho vaig fer al correu-e de tota la vida, és a dir a rti@rti.org.tw i complidors, com sempre he rebut en un mes aproximadament aquesta bonica targeta QSL, que mostra una imatge de la locomotora de vapor CK124, un tresor nacional, segons s'assegura, funcionant a ple rendiment durant un viatge nostàlgic organitzat per l'Oficina de Turisme en 2008. A més de la locomotora, els paratges pels quals es va desenvolupar el viatge també pareixen realment bells.
És sabut que RTI anuncia el cessament de les seues emissions en castellà per finalització de la seua cooperació amb Ràdio França Internacional i que està previst per a finals del mes de març. Esperem que algun tipus d'acord d'última hora puga salvar la continuïtat d'aquestes emissions en castellà, que ens han acompanyat durant tants anys. Gràcies a Ràdio Taiwan Internacional, una altra vegada, per aquesta nova targeta QSL, que esperem sincerament que no siga l'última.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes