dimarts, 12 de maig del 2015

Targeta QSL-e de Radyoya Denge Kurdistane

Ràdio Denge Kurdistane és una emissora de les dites clandestines, és a dir d'escolta clandestina que emet a través del Pridnestrovsky Radiotelecentr (PRTC), a Transnístria, República de Moldàvia. En aquesta temporada emet en els 11510 kHz. La seua pàgina web és http://www.denge-kurdistane.com/index.php?sys=tekili on poden vostés trobar algun correu-e de contacte que no he fet servir en aquesta ocasió perquè m'he dirigit directament al centre emissor.. En el moment de la recepció emetien música típica de la zona i notícies on s'escoltava contínuament la paraula “Kurdistan”. L'informe el vaig enviar a prtc@idknet.com i el correu-e venia suscrit pel sr. Sergey Omelchenko. Entre Chisináu i Serra hi ha uns 2500 km. Moltes gràcies!
D'acord amb la Viquipèdia, el Kurdistan (literalment "la terra dels kurds") és una extensa regió històrica i cultural de l'Orient Mitjà la població de la qual oscil·la entre uns 27 i 30 milions d'habitants. Els kurds representen una població considerable a Iran, Iraq, Turquia i Síria però només els dos primers han reconegut de manera oficial alguns territoris kurds, amb graus d'autonomia diferents. El moviment independentista kurd lluita per aconseguir que el Kurdistan siga un estat independent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes