dimarts, 5 de maig del 2015

Targeta QSL-e de Ràdio Brasil Central


A Pere Justo, no li resulta fàcil la sintonització d'emissores brasileres però sí que vaig tindre la sort de poder escoltar Ràdio Brasil Central en l'estiu de 2012. L'informe de recepció enviat a diferents correus electrònics i més tard per carta no obtingueren cap tipus de resposta. Dos anys i mig més tard he trobat els correus electrònics adequats (rbcamfm@gmail.com i arquivorbc@gmail.com) i en només una setmana he rebut aquesta bonica targeta QSL electrònica. Me'n prometen una altra en paper. Ja els mantindré informats de l'arribada.
Ràdio Brasil Central és una estació de ràdio brasilera de la ciutat de Goiânia, a l'estat de Goiás i que depén del seu govern. Opera, segons la Viquipèdia, en diferents freqüències, concretament en 1270 kHz, en 11.815 kHz (la targeta està equivocada) i en 4985 kHz. En les dues últimes freqùències els vaig poder escoltar, molt millor en els 11815. S'assegura que les seues ones arriben a tot el país i molt més enllà sense dubte perquè perquè desde Goiânia a Altea, lloc de la recepció, hi ha uns 8010 kms. En aquella nit d'estiu de 2012 la seua falca d'identificació era “Rádio Brasil Central, falando para o mundo!”. Moltes gràcies a la sra. Laís Ribeiro, que firma el correu-e.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes