dimarts, 21 de juny de 2016

Targeta QSL-e de RTÉ (Raidió Teilifís Éireann, Irlanda)


RTÉ (Raidió Teilifís Éireann) és una divisió de l'organització nacional de radiodifusió irlandesa, els mitjans de comunicació de servei públic nacional d'aquest país. Segons informació extreta de la seua pàgina web, RTÉ, ofereix serveis per al públic d'Irlanda i per al públic interessat a nivell internacional. El servei de ràdio de RTÉ va començar l'1 de gener 1926, mentre que les emissions de televisió van començar el 31 de desembre de 1961, per la qual cosa és un dels més antics organismes públics de radiodifusió que operen de forma contínua en el món. Asseguren que són un mitjà de comunicació imparcial, de conformitat amb les obligacions legals.

Els vaig poder sintonitzar des d'Altea (Alacant) l'agost passat i en els 5820 kHz, en emissió que es feia probablement des de Talata-Volonondry (Madagascar) a uns 8100 kms del lloc de la recepció. Vaig enviar l'informe per correu-e a info@rte.ie i han tardat dos mesos aproximadament a contestar-me. Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari

Targeta QSL de Ràdio Havana de Cuba

  DADES DE LA RECEPCIÓ Emissora:  Ràdio Havana de Cuba (RHC) Llengua de l'emissió:  castellà F reqüència :  11760 kHz Data / hora:  ...

Entrades més visitades en l'últim mes