dijous, 7 de juliol del 2016

Targeta electrònica de la Ràdio Pública d'Armènia


La Ràdio Pública d'Armènia m'envia aquesta targeta electrònica que deu reproduir la seu de l'emissora com a resposta a un informe de recepció d'una emissió en àrab, en els 4810 kHz, Han tardat quatre mesos a contestar-me i ho ha fet la sra. Ani Mosinyan, l'encarregada de relacions internacionals d'aquesta estació. He tingut èxit quan he enviat una carta per correu postal, amb l'informe, a l'adreça que figura en la imatge. Entre Yerevan (Armènia) i Serra (Espanya) hi ha uns 3800 kms. Reproduïsc també el correu de verificació de la sra. Mosinyan:

Dear Pere Justo,
This e-mail is an answer to your letter sent to Public Radio of Armenia by post on February 15, 2016. We are very happy to get your feedback and reception report. Nice to know that you have heard our Arabic program on 4810 kHz. We do not generally send QSL cards, but we will send you our radio postcard, which I am sending also attached. Best regards.

De la Viquipèdia, extrac informació sobre l'emissora. S'hi assegura que la Ràdio Pública d'Armènia és l'emissora pública d'aquest país ex-soviètic. Va ser fundada l'1 de setembre de 1926 i en l'actualitat gestiona una cadena nacional (dirigida a Armènia i l'Alt Karabakh) i un altra internacional. Les primeres emissions internacionales en llengua armènia començaren el 10 de agost de 1947, dirigides a la seua diàspora. No obstant això, els armenis no tingueren la seua emisora internacional fins 1967, a la qual anomenaren «Ràdio Yerevan». Poden trobar més informació sobre l'emissora en la seua pàgina web: www.armradio.am. Gràcies, Ani, per tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Martí (EUA)

DADES DE LA RECEPCIÓ   Emissora:   Radio Martí Llengua de l'emissió:   castellà Freqüència: 11930 kHz Data:  17. 02.2024 Lloc de l'e...

Entrades més visitades en l'últim mes