divendres, 9 de desembre del 2011

Targetes QSL de La Veu de la República Islàmica de Iran




Després de molt de temps sense contacte amb aquesta emissora, Pere Justo ha rebut dues espectaculars targetes QSL, i una tercera targeta molt vistosa també. Tot això en companyia d'un banderí de l'emissora i de tres exemplars endarrerits de "Panorama islámico", una revista mensual de contingut polític, econòmic, religiós, cultural i social sobre Iran. Va tardar 141 dies a arribar després d'enviar un correu-e a spanishradio@irib.ir.
La primera QSL mostra el pont Khaju, en la ciutat d'Isfahan, localitzada a 340 kilòmetres al sud de Teheran. La ciutat té actualment una població d'aproximadament un milió i mig d'habitants. El pont fou construït en 1650 i té 123 metres de llarg i 24 arcs que s'aprecien en la fotografia perfectament.
En la segona tarjeta QSL admirem un preciós paisatge prop de Takab, en la província d'Azerbaidjan Occidental, una de les 30 províncies d'Iran, al nord-oest del país. Es tracta de la fortificació de Takht-i Soleyman (El Tron de Salomó), declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la Unesco. La fortificació, com s'aprecia en la foto, està situada en la vall, en una zona de camps de cultiu. El santuari va ser parcialment reconstruït amb posterioritat.
En definitiva, tres targetes realment espectaculars. Gràcies a l'emissora per presentar les verificacions dels informes de recepció d'aquesta manera tan acurada. El web de "La Veu de la República Islàmica de Iran" es pot consultar en http://spanish.irib.ir/
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes