dilluns, 27 de febrer del 2012

QSL de Ràdio Miami Internacional, Estats Units







Es tracta de la QSL que Ràdio Miami Internacional oferia als oients de Ràdio República que informaren de la recepció d’unes emissions en prova especial des de Costa Rica. Realment es va tractar d’un informe d’una no recepció, però Pere Justo es va molestar a enviar al Sr. Jeff White de WRMI, un informe complet on comunicava que entre les 2045 i les 2055 (UTC) pels 5954 khz es rebien, a València (Espanya) les emissions de CRI en anglés des d’Albània, que emet en els 5960 khz i que entre les 2350 i les 2400 no hi havia cap senyal en els 5954. La tarjeta QSL que em verificava aquesta no recepció va tardar 37 dies a arribar, després d’enviar l’informe a info@wrmi.net. Representa una plantació de bananes a la província de Limón, a Costa Rica.
Sí que és de veres que en altres ocasions, Pere Justo ha pogut sintonitzar Ràdio República en els 9490 khz i 9810 khz. Fins i tot he enviat els informes de recepció per carta amb felicitació nadalenca inclosa i ningú m’ha contestat. Vaja la targeta QSL de Ràdio Miami Internacional corresponent a l’informe d’una no recepció per les que Pere Justo mereixia de Ràdio República i que mai m’arribaren. Gràcies, doncs, al Sr. Jeff White.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Martí (EUA)

DADES DE LA RECEPCIÓ   Emissora:   Radio Martí Llengua de l'emissió:   castellà Freqüència: 11930 kHz Data:  17. 02.2024 Lloc de l'e...

Entrades més visitades en l'últim mes