dijous, 23 de febrer del 2012

Targeta QSL de Ràdio Vaticana




Com que els informes de recepció per correu-e no tenien èxit, vaig optar en aquesta ocasió per una carta, dirigida al Programa Español e Hispanoamericano, Radio Vaticano, Piazza Pia 3. 00120 Ciudad del Vaticano i vaig rebre aquesta targeta QSL de Ràdio Vaticana (o Ràdio Vaticà, com també se la coneix). La targeta va tardar 27 dies a arribar i, com es pot comprovar, no figura cap dada de la verificació, llevat de l'encuny de l'emissora. Vaig informar sobre les quatre freqüències en què emet a eixes hores de la nit (1611 i 3975 khz., sense senyal, i 6075 i 7250 khz. amb recepció més o menys acceptable aquella nit del 8 de gener).
La targeta QSL venia acompanyada d'uns quants adhesius, com el de la imatge i d'un extens llibret amb informació tècnica molt detallada de l'emissora, des dels llocs des d'on emet fins a les característiques tècniques dels emissors, equip de locutors, ideari, diferents llengües emprades, etc. Ràdio Vaticana, per cert, és una de les poques emissores que emet en esperanto (junt a Ràdio Internacional de Xina i Ràdio Havana de Cuba, que jo sàpia). Un llibret molt complet que serveix per a conéixer la llarga trajectòria de l' "emissora del Papa", com ells diuen.
En la QSL es veu Benet XVI en l'avió, durant el vol cap a Xipre, en juny de 2010, acompanyat del Secretari d'Estat, el cardenal Tarcisio Bertone i del Pare Federico Lombardi, director de l'Oficina de Premsa de la Santa Seu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes