dimarts, 24 d’abril del 2012

Targeta QSL de RWM, Rússia






Es tracta de la targeta QSL de RWM, estació de senyals horaris i freqüències patró de Rússia, aconseguida en 25 dies després d'enviar un informe de recepció a admin@imvp.aspnet.ru i a logp@irk.ru. La sintonització objecte de l'informe es produí en els 14996 khz, on l'emissora transmet amb 8 kW desde Moscou, Rússia. L'emissió en 4996 i 9996 khz es fa amb 5 kW i Pere Justo no va poder sintonitzar-les en aquella ocasió.
Es tracta d'una altra de les emissions curioses que ens trobem de tant en tant en l'èter i que arriba amb certa claredat al Mediterrani espanyol. Si vol saber més sobre aquestes peculiars emissores, pot consultar l'arxiu de setembre de 2011 d'aquest bloc on també podrà trobar altres targetes QSL de la mateixa classe, de diferents països d'arreu del món, com ara Brasil o Canadà. A destacar en aquesta ocasió els bonics segells de la carta que contenia la targeta QSL.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes