divendres, 13 de juliol del 2012

Targeta QSL de Galei Zahal, Israel




 

   
La targeta QSL de Galei Zahal està segellada en Tel Aviv i ha tardat 79 dies a arribar després d'enviar un informe de recepció a glz@galatz.co.il. La pàgina web de l'estació és http://glz.co.il/ però no he trobat la versió en llengües diferents de l'hebreu. 
Tzahal és l'acrònim de les Forces de Defensa d'Israel, que es diuen abreujadament d'eixa manera. És una de les institucions més importants i nombroses de l'Estat. Galei Zahal és, per tant, la ràdio de les forces armades israelianes. Es tracta d'una xarxa nacional de ràdio que transmet notícies, música, informes de trànsit i programes educatius per al públic en general, així com seccions d'entreteniment i de notícies militars per als soldats. També emet música. De fet en la meua sintonització vaig escoltar un diàleg en hebreu entre dos hòmens i una dona i música intercalada. El personal de l'emissora inclou soldats i civils. L'estació transmet a través d'ona curta per a Europa en els 15785 khz i pareix que també en els 6973 però Pere Justo no els va poder sintonitzar en eixa freqüència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes