dimarts, 8 de gener del 2013

Targeta QSL-e de Trans World Radio, Estats Units


Es tracta d'una QSL electrònica de l'emissora nord-americana Ràdio Transmundial, emetent en anglés des de Moosbrunn, a Àustria, a uns 1650 kms. de València (Espanya), lloc de la recepció. Ha estat aconseguida després d'enviar un informe de recepció per correu-e a info@twr.in i a twre@twr.org. He rebut la resposta en 25 dies, en un correu-e que contesta el Sr. Kalman Dobos (kdobos@twr.org).
Trans World Radio és una emissora religiosa catòlica el propòsit de la qual és ajudar l'església a complir el mandat de Jesucrist de fer deixebles en tots els pobles i  proclamar l'evangeli de la salvació a tantes persones com siga possible. També pretenen instruir els creients en la doctrina bíblica i vida de Crist. Tota aquesta informació està extreta de la seua pàgina web (http://www.transmundial.org/) on, a més, s'assegura que emeten en 230 idiomes i dialectes arribant a 160 països.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Martí (EUA)

DADES DE LA RECEPCIÓ   Emissora:   Radio Martí Llengua de l'emissió:   castellà Freqüència: 11930 kHz Data:  17. 02.2024 Lloc de l'e...

Entrades més visitades en l'últim mes