dijous, 9 de maig de 2013

Targeta QSL de Ràdio el Caire (Egipte)

Arriba ara a Pere Justo una carta de Ràdio el Caire, datada en novembre de 2012, en què l'emissora em saluda afectuosament, m'envia un fullet turístic sobre la ciutat egípcia de Luxor, que estic llegint amb molt de grat i m'envia una targeta de verificació, això sí, sense les dades de la recepció. El correu-e de l'emissora és radioelcairoespa@gmail.com. Entre Serra (València, Espanya) i Abu Zaabal hi ha uns 3065 kms.
A més, la carta inclou la segona de les postals, que reprodueix les tres famoses piràmides de Gizeh. Ja he dit en alguna ocasió que és una pena que l'horari de Ràdio el Caire siga el que és, gens recomanable per als oients de la península ibérica (entre les 0245 i les 0400 de la matinada, hora peninsular espanyola). Evidentment, els informes de recepció que els puc enviar són pocs, a pesar dels detalls de l'emissora cap als seus oients. En fi, comprenc que l'horari serà més apte per a l'Amèrica de parla espanyola. Gràcies a Ràdio el Caire i haurem d'esperar les vacances d'estiu per a poder sintonizar-los amb més assiduitat.

Cap comentari:

Publica un comentari

Targeta QSL de Ràdio Havana de Cuba

  DADES DE LA RECEPCIÓ Emissora:  Ràdio Havana de Cuba (RHC) Llengua de l'emissió:  castellà F reqüència :  11760 kHz Data / hora:  ...

Entrades més visitades en l'últim mes