dijous, 23 de maig del 2013

Targeta QSL de Ràdio Internacional de Xina


Es tracta d'una de les targetes que Ràdio Internacional de Xina dedica a les 56 ètnies oficialment reconegudes pel govern de la República Popular. En aquest cas, dedicada als blang, uns 82.000 ciutadans que viuen en la província xinesa de Yunnan i també a Birmània i Tailàndia, de manera més minoritària encara. Em crida l'atenció del que llig en Internet sobre els blang que consideren un tret de bellesa tindre les dents de color negre. Per a això, les dones masteguen anous de bètel, una planta a la qual se li atribueixen propietats medicinals i que deixa les dents ennegrides.
La targeta QSL ha tardat 56 dies a arribar, després d'enviar un informe de recepció a spa@cri.com.cn. Entre Kashi, lloc on està situat l'emissor i Serra, Valencia (Espanya), lloc de la recepció hi ha uns 6340 kms.
La targeta venia acompanyada d'una col·lecció de simpàtics retalls de paper amb diferents cares de persones, manualitats ideals per a la decoració o la col·lecció, segons s'assegura al final de la carpeteta i d'una foto de la secció d'espanyol de Ràdio Internacional de Xina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Martí (EUA)

DADES DE LA RECEPCIÓ   Emissora:   Radio Martí Llengua de l'emissió:   castellà Freqüència: 11930 kHz Data:  17. 02.2024 Lloc de l'e...

Entrades més visitades en l'últim mes