dimarts, 28 de febrer de 2012

Targeta QSL de Family Radio, Estats Units

Pere Justo ha rebut aquesta peculiar targeta QSL, després d'enviar un informe de recepció a espanol@familyradio.org. Va tardar 28 dies a arribar i correspon a recepcions de les emissions en castellà de l'emissora, que per cert, segons em confirmen ells mateixos ha deixat d'emetre en castellà per a Europa. Si volem escoltar-los en aquesta llengua, ens hem de conformar amb la recepció de les emissions per a Amèrica, de certa qualitat, almenys el dia 28 de gener en què vaig sintonitzar-los. La targeta QSL venia acompanyada d'uns quants calendaris de butxaca, com el de la foto i de diversa informació sobre els horaris i les llengües de les emissions. Destaca també el sobre, amb un rivet roig i blau, prou cridaner.

Family Radio és una emissora religiosa nord-americana que emet desde Califòrnia. El seu propietari, és Harold Camping, un ancià que es va fer famós fa uns quants mesos per pronosticar la fi del món per al 21 de maig de 2011, després d’una lectura detalladíssima de la Bíblia. Segur que seguiren el cas perquè va tindre molta repercussió en els mitjans de comunicació. Són excel·lents verificadors d'informes de recepció i això sempre és d'agrair, malgrat tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Bata (Guinea Equatorial)

pere justo sto · DADES DE LA RECEPCIÓ Emissora: Radio Bata (Guinea Equatorial) Freqüència: 5005 kHz Data i hora : 16.03...

Entrades més visitades en l'últim mes