dilluns, 23 d’abril del 2012

Targeta QSL de Radio Free Asia (Estats Units)







Nova targeta QSL de Radio Free Asia, corresponent ara a un informe de recepció de les seues emissions en xinés mandarí. El correu-e va ser enviat a qsl@rfa.org i va tardar 18 dies a arribar. Destaca en la manera de verificar d'aquesta emisora, que t'envien en la mateixa carta una targeta per cada freqüència sobre la qual informes. En el meu cas, he rebut cinc targetes com la que es veu, una per cada freqüència que emetia en xinés mandarí i que vaig poder sintonitzar.
Amb la targeta QSL, que representa un model de ràdio clàssica, RFA commemora la 25a Fira Anual de SWL, celebrada a Plymouth, Pennsylvania, entre l'1 i el 3 de març de 2012 i que va estar patrocinada per NASWA, l'Associació nord-americana d'Ona Curta.

2 comentaris:

  1. Ho trovato molto buono il tuo blog è novdades semitiche. Vorrei visitare la miniera e fare un commento. http://qsldobrasil.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. PY2255 SWL: pots publicar el teu comentari ací mateix o bé enviar-me un correu electrònic a quartdx@yahoo.es. M'alegra que t'agrade el bloc.

      Elimina

Sintonització de Radio Martí (EUA)

DADES DE LA RECEPCIÓ   Emissora:   Radio Martí Llengua de l'emissió:   castellà Freqüència: 11930 kHz Data:  17. 02.2024 Lloc de l'e...

Entrades més visitades en l'últim mes