divendres, 11 de maig del 2012

Targeta QSL de Deutsche Welle





 

Targeta QSL de Deutsche Welle, La Veu d'Alemanya, després d'enviar un informe de recepció al correu-e french@dw-world.de, corresponent a una de les emissions en francés, dirigides a l'Àfrica i captada per Pere Justo a Serra, València, Espanya. Ha tardat 103 dies a arribar i he de donar les gràcies a la Sra. Béatrice Bettoumi, del servei francés que s'ha interessat per la sort de la meua targeta i ha contactat amb el departament corresponent perquè me l'enviaren, després de la meua insistència. Moltes gràcies a la Sra. Bettoumi pel tracte exquisit que m'ha dispensat. Quina diferència amb altres emissores a les quals envies informes de recepció per correu-e, i fins i tot per carta, i no són capaços, no ja d'enviar la targeta sinó ni tans sols d'agrair-te l'informe, com marca una mínima regla de cortesia! Això és el que diferencia les grans emissores de les altres. No hi ha cap dubte que Deutsche Welle està entre les primeres.
La targeta commemora els 20 anys de la reunificació alemanya després de la caiguda del Mur de Berlín en 1989 i la posterior unificació de la República Federal i de la República Democràtica en 1990. Venia acompanyada de diversos adhesius com el que es reprodueix i d'un esquema de la programació en francés de l'emissora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes