dimarts, 12 de juny del 2012

Targeta QSL de Ràdio Adventista Mundial, Estats Units



Targeta QSL d'Adventist World Radio, la Ràdio Adventista Mundial, rebuda després d'enviar un informe de recepció en francés, corresponent a una emissió en aquesta llengua. Va ser enviat a adrian@awr.org, correu-e del Sr. Adrian Peterson, editor i firmant de la targeta. Va tardar 64 dies a arribar i la seua resposta contenia també diferents fullets de caràcter religiós.
AWR, és també coneguda com La Veu de l'Esperança. He dit ja en una altra ocasió que es tracta de la branca oficial missionera radiofònica de l'Església Adventista del Seté Dia, els quals afirmen que porten l'evangeli de Crist, a persones que difícilment podrien arribar-hi, a causa de les restriccions governamentals sobre religió, barreres culturals que impedeixen una lliure expressió del cristianisme o barreres geogràfiques.
Com en l’altra ocasió ressenyada en aquest bloc, són molt cridaners i molt vistosos els segells de la carta. Si vosté clica sobre els segells els podrà veure amb més claredat. Gràcies per tot, Sr. Peterson.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Martí (EUA)

DADES DE LA RECEPCIÓ   Emissora:   Radio Martí Llengua de l'emissió:   castellà Freqüència: 11930 kHz Data:  17. 02.2024 Lloc de l'e...

Entrades més visitades en l'últim mes