dimarts, 18 de desembre del 2012

Targeta QSL de USCG CAMSLANT (Guardacostes de Chesapeake, Virgínia, EUA)




Es tracta d'una targeta de verificació corresponent a un informe de recepció del mes d'agost passat, d'una emissió de U.S. Coast Guard Communication Area Master Station Atlantic, en la ciutat de Chesapeake, a Virgínia, en la costa atlàntica dels Estats Units. Ha tardat a arribar 73 dies. Es tractava, com en una altra ocasió en què els vaig poder sintonitzar, d'una emissió de veu automàtica (VOBRA), captada a Altea (Alacant, Espanya), a uns 6.500 kms. de distància en els 13089 i 8764 khz., encara que aquesta última freqüència no me la verifiquen.
Si volen més informació sobre els guardacostes nord-americans de Virgínia poden accedir a http://www.uscg.mil/lantarea/camslant/pointOfContact.asp. També poden consultar la entrada de 3 de gener d'enguany d'aquest mateix bloc. Moltes gràcies als guardacostes nord-americans per prendre's la molèstia de contestar-me i d'enviar-me la targeta QSL. Merry Christmas!

L'estat de Virgínia, als EUA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes