dilluns, 22 d’abril del 2013

Correu-e de verificació de Ràdio Murski Val (Eslovènia)


 Es tracta d'un correu-e amb què la Sra. Jerneja Pirnat em verifica un informe de recepció de l'emissora eslovena d'ona mitjana Ràdio Murski Val. Ha tardat a arribar 44 dies i m'han contestat des del correu-e següent: jerneja.pirnat@murskival.si. Reproduïsc tot seguit la resposta que m'envien a tall de verificació:

Dear Pere Justo: We were happy to receive your reception report of our broadcast on January 1, 2013, from 23:35 to 23:50. We are confirming that you received the signal of our radio station Radio Murski val, which is located in Murska Sobota,Slovenia. Unfortunately we do not have a QSL card to confirm your reception, therefore we hope this email will do.

Sincerely,
Jerneja Pirnat, Marketing

Estimat Pere Justo:
Ens alegrem de rebre el seu informe de recepció de la nostra emissió de l'1 de gener de 2013, 23:35-23:50. Confirmem que ha captat el senyal de la nostra emissora Ràdio Murski val, que es troba a Murska Sobota, Eslovènia. Malauradament, no tenim una targeta QSL per confirmar la seua recepció; per tant, esperem que aquest correu ho faça.
Atentament,
Jerneja Pirnat,  Màrqueting
Ràdio Murski Val emet, pels 648 kHz, des de Murska Sobota, a Eslovènia, a uns 1983 kms. de València (Espanya), lloc de la recepció. Segons he localitzat a Internet és una estació de ràdio regional creada en 1959, amb programació dirigida, sobretot, a persones que viuen al nord-est d'Eslovènia i als eslovens que viuen a Hongria. Presenta una àmplia informació de caràcter polític, religiós, econòmic, cultural i musical.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes