dilluns, 22 d’abril de 2013

Correu-e de verificació de Ràdio Murski Val (Eslovènia)


 Es tracta d'un correu-e amb què la Sra. Jerneja Pirnat em verifica un informe de recepció de l'emissora eslovena d'ona mitjana Ràdio Murski Val. Ha tardat a arribar 44 dies i m'han contestat des del correu-e següent: jerneja.pirnat@murskival.si. Reproduïsc tot seguit la resposta que m'envien a tall de verificació:

Dear Pere Justo: We were happy to receive your reception report of our broadcast on January 1, 2013, from 23:35 to 23:50. We are confirming that you received the signal of our radio station Radio Murski val, which is located in Murska Sobota,Slovenia. Unfortunately we do not have a QSL card to confirm your reception, therefore we hope this email will do.

Sincerely,
Jerneja Pirnat, Marketing

Estimat Pere Justo:
Ens alegrem de rebre el seu informe de recepció de la nostra emissió de l'1 de gener de 2013, 23:35-23:50. Confirmem que ha captat el senyal de la nostra emissora Ràdio Murski val, que es troba a Murska Sobota, Eslovènia. Malauradament, no tenim una targeta QSL per confirmar la seua recepció; per tant, esperem que aquest correu ho faça.
Atentament,
Jerneja Pirnat,  Màrqueting
Ràdio Murski Val emet, pels 648 kHz, des de Murska Sobota, a Eslovènia, a uns 1983 kms. de València (Espanya), lloc de la recepció. Segons he localitzat a Internet és una estació de ràdio regional creada en 1959, amb programació dirigida, sobretot, a persones que viuen al nord-est d'Eslovènia i als eslovens que viuen a Hongria. Presenta una àmplia informació de caràcter polític, religiós, econòmic, cultural i musical.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Felicitació nadalenca de La Veu de Vietnam

Molt bonica com sempre la felicitació de l'Any Nou de La Veu de Vietnam,  rebuda en paper. Moltes gràcies!!

Entrades més visitades en l'últim mes