divendres, 18 d’octubre del 2013

Correu electrònic de verificació d'ABC Ràdio Austràlia


Ràdio Austràlia m'envia el missatge de més avall, que interprete molt benèvolament, com un correu de verificació d'un informe de recepció de les seues emissions en ona curta. Els diversos intents d'aconseguir la targeta QSL els he fet sempre per mitjà de la seua pàgina web, en http://www.radioaustralia.net.au/international/, i només ara he aconseguit aquesta resposta, lacònica certament, però que almenys em comunica que no disposen de targetes QSL:

Hi Pere,
Thanks for you comments. We appreciate all information about reception -good or bad- as it assists us in our frequency planning. We are not issuing QSLs at the moment.
Regard.
Radio Australia Transmissions Unit

Hola Pere,
Gràcies pels seus comentaris. Agraïm tota la informació sobre la recepció -bona o dolenta - ja que ens ajuda en la nostra planificació de freqüències. En aquests moments, nosaltres no emetem QSL.
Salutacions.
Unitat de Transmissions de Ràdio Austràlia

En alguna ocasió, i aquest comentari crític no va referit a Ràdio Austràlia amb qui contacte per primera vegada, m'he plantejat fer una entrada en el blog amb la llista negra d'emissores que no contesten mai els seus oients, almenys pel que respecta a la meua experiència pròpia. És a dir, de la mateixa manera que els diexistes reflectim orgullosos els nostres èxits quan les emissores ens contesten amb les targetes QSL seria interessant fer una altra entrada amb totes aquelles (n'hi ha unes quantes) que no et contesten mai, demostrant una evident descortesia cap als seus oients. A més, el fet és més greu encara quan comproves que l'emissora emet cap a Europa, en el meu cas, i que per tant, hauria d'estar interessada a saber com es reben les seues emissions. És a dir, dit d'una altra manera, trauen profit de les desenes d'informes de recepció que els enviem els diexistes i ni tan sols et donen les gràcies. Realment, això ratlla en la mala educació. No és el cas, és clar, de Ràdio Austràlia, que almenys m'ha contestat 110 dies després. 
Doncs bé, un lloc destacat en les emissores que mai contesten els seus oients, almenys pel que fa a la meua experiència, l'ha d'ocupar ….. (bé un altre dia continue).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes