dilluns, 16 de desembre del 2013

Carta de verificació de Ràdio República


Després d'uns quants anys d'intents infructuosos, per fi he aconseguit algun tipus de verificació de l'emissora anticastrista Ràdio República. Es tracta d'una emissora clandestina que emet des d'Issoudun, a França, a uns 832 kms de Serra (València), en Espanya, lloc de la recepció.
Sincerament, no entenc la paraula clandestina aplicada a una emissora com aquesta que emet des d'un lloc conegut per tothom, que supose que pagarà els seus impostos per emetre des d'un país civilitzat com és França, amb un número de telèfon, de fax i fins i tot amb una adreça coneguda. Quina classe de clandestinitat és aquesta? El diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans diu que clandestí vol dir “ocult, fet secretament, com essent il·lícit” i el de la Reial Acadèmia Espanyola de la Llengua assegura que vol dir “secret, ocult, i especialment fet o dit secretament per temor a la llei o per a eludir-la”. Difícilment sembla que aquestes definicions es puguen aplicar a Ràdio República. Potser algun lector més avesat ens podria indicar per què s'aplica aquest qualificatiu a aquesta emissora.
Respecte al plantejament ideològic de Ràdio República resulta molt evident si es llig la carta de verificació reproduïda o si s'entra en la seua pàgina web www. directorio.org. No entraré, per tant, en més detalls. La carta de verificació ha tardat 92 dies a arribar després d'enviar diversos correus-e a info@directorio.org.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes