dijous, 16 de gener del 2014

Targeta QSL de La Veu de Rússia



Amb aquesta targeta QSL de La Veu de Rússia s'ha batut el meu rècord personal per a la recepció d'una targeta QSL que ostentava amb 375 dies el Canal Internacional de Ràdio Nacional de Veneçuela. La Veu de Rússia ha tardat 442 dies a verificar-me un informe de recepció. De fet, pensava que es tractava d'un error però consultant el meu quadern de bitàcola he comprovat que, en efecte, allà per octubre de 2012 va quedar un informe de recepció sense verificar del qual ara l'emissora m'envia la targeta QSL. L'informe va ser enviat a l'adreça electrònica habitual que consta en la targeta, la qual reprodueix una fotografia de la pintoreca catedral de Sant Basili, situada a la placa Roja de Moscou i mundialment famosa per les seues característiques cúpules en forma de bulb. Fou el tsar Ivan el Terrible qui n'ordenà la construcció, que es va realitzar entre 1555 i 1561.
Em sorprén aquesta targeta QSL de La Veu de Rússia 442 dies després. Voldrà acomiadar-se l'emissora de manera elegant dels seus nombrosos oients de l'ona curta?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes