dimecres, 7 de maig del 2014

Targeta QSL de Ràdio Havana de Cuba

 

Pere Justo ha rebut aquesta targeta QSL de Ràdio Havana de Cuba, corresponent a un informe de recepció del mes de febrer, que ha tardat 63 dies a ser verificat després d'enviar-lo al correu-e que figura en la targeta. Entre L'Havana (Cuba) i Serra (Espanya) hi ha uns 7740 kms. La targeta és de suposar que commemora el 45 aniversari de l'emissora, ocorregut fa uns quants anys.
Recorde que la informació ressenyada aquell dia feia referència a l'arribada a Cuba de Fernando González, un dels popularment coneguts com Los Cinco, que segons RHC va ser un dels cinc antiterroristes cubans, que ha estat empresonat 15 anys als EUA. Sense dubte, és un cas controvertit i és clar que la consideració dels empresonats varia en funció del país que prengues com a referència. Poden trobar molta informació al respecte en el web de Ràdio Havana de Cuba i en les seues emissions perquè el tema és tractat sovint. Una visió més neutral sobre el cas, la poden trobar en la Viquipèdia, p. ex., en http://ca.wikipedia.org/wiki/Els_Cinc. En qualsevol cas, moltes gràcies a l'emissora cubana per la targeta QSL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Martí (EUA)

DADES DE LA RECEPCIÓ   Emissora:   Radio Martí Llengua de l'emissió:   castellà Freqüència: 11930 kHz Data:  17. 02.2024 Lloc de l'e...

Entrades més visitades en l'últim mes