dimecres, 15 d’octubre del 2014

Targeta de Ràdio Taiwan Internacional



Ràdio Taiwan Internacional envia, de tant en tant, targetes als seus oients que no són veritables targetes de verificació QSL. Són molt atents i en aquest cas me l'envien en agraïment a alguns comentaris meus sobre la seua programació. La targeta reprodueix una imatge de les inundacions produïdes pel tifó Morakot, que va afectar Taiwan i les províncies costaneres de Xina, en agost de 2009. Pel que es veu va causar innombrables danys i centenars de morts. Milers de persones foren evacuades del lloc de màxima alerta, i els danys estructurals van ser devastadors.
Amb la desaparició de tantes emissores internacionals d'ona curta, en la franja d'horari que puc dedicar a l'escolta d'ona curta, només puc sintonitzar RTI i La Veu de la República Islàmica d'Iran. Ara per ara, són les dues úniques emissores que sintonitze en el meu horari nocturn. I que duren molt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes