dimecres, 3 de desembre del 2014

Targeta QSL de USCG CAMSLANT (Guardacostes de Chesapeake, Virgínia, EUA)


Els guardacostes de Cheseapeake, a l'estat nord-americà de Virgínia, m'envien una targeta QSL que no reproduïsc perquè és la mateixa que la que poden veure en la l'entrada d'aquest blog de 18 de desembre de 2012. La novetat en aquesta ocasió és la carta que acompanyava la targeta, redactada en anglés i en castellà i amb una lletra ben gran. Pel que es veu, fins i tot, és una carta personalitzada perquè fan referència a un comentari que els feia jo en l'informe de recepció relatiu al fet que només els puc escoltar quan em trasllade en període de vacances a Altea, una localitat costanera del País Valencià. Molt interessant també el comentari respecte a l'existència de noves targetes QSL, que intentarem aconseguir en una altra ocasió.
L'informe de recepció va ser enviat fa unes 11 setmanes. L'adreça que figura en el sobre de la resposta és la següent:

Commanding Officer
U.S. Coast Guard
4720 Douglas A. Munro Rd.
Chesapeake, Va 23322

Entre Cheseapeake i Altea hi ha uns 6.500 kms. de distància. Si volen més informació sobre els guardacostes nord-americans poden accedir a http://www.uscg.mil/. Moltes gràcies, de nou, per prendre's la molèstia de contestar-me, d'enviar-me la targeta QSL i fins i tot de personalitzar la resposta. Quina gent més amable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes