dilluns, 16 de febrer del 2015

Imatge de Ràdio Catòlica Mundial (Estats Units)

Abans d'enviar-me una nova targeta QSL, la Ràdio Catòlica Mundial, per mediació del director de programes en espanyol, el sr. Douglas Archer (RCM@ewtn.com) m'envia per correu-e aquesta bonica fotografia de les instal·lacions de WEWN, emissora religiosa nord-americana amb seu a Irondale (Alabama). Quan reba la targeta QSL, la compartiré amb vostés, si és diferent a la dels últims temps. 


dimarts, 10 de febrer del 2015

Targeta QSL de Deutsche Welle (Alemanya)

Deutsche Welle em confirma amb aquesta nova targeta QSL un informe de recepció de les seues emissions en idioma swahili i en els 9800 kHz encara que la recepció era millor en els 11800 kHz, fet que no reflecteix la targeta. Des de Kigali (Rwanda) a Altea (Alacant), lloc de la recepció hi ha uns 5470 kms. Vaig enviar l'informe, amb un àudio que donava fe de la recepció, a info@dw-world.de i ha tardat uns 15 dies només a ser verificat amb aquesta bonica targeta de la ciutat de Schwerin, al nord d'Alemanya. Moltes gràcies als amics de la Veu d'Alemanya.

dijous, 5 de febrer del 2015

Targeta QSL de Family Radio (Estats Units d'Amèrica)

 
És sabut que Family Radio va tornar a l'ona curta fa quasi un any però d'aleshores ençà pràcticament mai havia pogut escoltar-los. Així que portava un temps sense contactar amb ells perquè s'havien suprimit les emissions cap a Europa d'aquesta emissora religiosa nord-americana. En aquesta nova etapa de Family Ràdio, he pogut sintonizar-los, aquest estiu passat, en diverses ocasions en alguna de les seues emissions en castellà i els vaig fer arribar dos informes de recepció complets que, quasi cinc mesos després, han sigut recompensats amb l'habitual targeta de l'emissora, que no reproduïsc una altra vegada. La carta venia acompanyada d'abundant material de lectura de caràcter religiós, d'un punt de lectura i de l'adhesiu que sí que poden veure en aquesta entrada. Vaig reclamar la targeta en diverses ocasions i dec haver tingut sort quan he enviat l'informe a espanol@familyradio.org o potser a info@familyradio.org. Des d' Okeechobee (Florida, EUA) a Altea (Espanya) hi ha uns 7420 kms. Moltes gràcies a Family Radio. Abans eren excel·lents verificadors. Els seguirem en aquesta nova etapa.

dilluns, 2 de febrer del 2015

Certificat de Ràdio Havana de Cuba

Manolo de la Rosa, el conductor de l'espai diexista de Ràdio Havana de Cuba, m'envia aquesta carta que inclou el certificat que acredita Pere Justo com un dels oients més actius del seu programa, és a dir dels que més informes de recepció ha enviat a l'emissora durant l'any 2014. Vaig tindre la sort d'escoltar el meu nom en antena en el programa corresponent a l'últim diumenge de desembre, crec recordar. No sempre puc escoltar RHC des de València ciutat però aquell dia sí que s'escoltava bé i em va agradar molt sentir el meu nom en antena. Espere continuar l'any 2015 en la mateixa línia. De fet ja he enviat un informe de recepció durant el mes de gener, que encara no m'han verificat. Moltes gràcies, sr. de la Rosa. Continuarem en contacte.

Sintonització de Radio Martí (EUA)

DADES DE LA RECEPCIÓ   Emissora:   Radio Martí Llengua de l'emissió:   castellà Freqüència: 11930 kHz Data:  17. 02.2024 Lloc de l'e...

Entrades més visitades en l'últim mes