dilluns, 23 de març del 2015

Targeta QSL de Bangladesh Betar



L'emissora governamental Bangladesh Betar em verifica amb aquesta targeta QSL i amb la carta adjunta un informe de recepció enviat en diverses ocasions a rrc@dhaka.net i que finalment ha sigut verificat, set mesos després, quan l'he enviat per carta a l'adreça que figura en les imatges adjuntes. Mai havia rebut cap verificació d'aquest país asiàtic, una república popular de l'Àsia meridional, situada al golf de Bengala, al delta que formen els rius Ganges i Brahmaputra, com poden veure en el mapa. Per tant, és un nou país a incorporar a la llista dels que he obtingut alguna targeta QSL.
Bangladesh Betar emetia en anglés en aquesta ocasió, des de Dhaka, la capital de l'estat, a més de 8400 kms de Serra, lloc de la recepció, molt bona per cert. Oferien en aquella ocasió notícies sobre Burkina Faso, el mateix Bangla Desh, Ban Ki-moon, Israel y el conflicte a Gaza, entre altres. Bangladesh Betar va començar a emetre el 16 de desembre de 1939, però el 1971 va canviar la seua orientació i va emergir com un front per ajudar la nació a aconseguir la independència respecte a Pakistan, segons informació que es proporciona en la seua pàgina web (http://www.betar.gov.bd/).
La bonica postal mostra una imatge de la mesquita de Khan Jahan Ali a Bagerhat. Moltes gràcies al sr. Abu Tabib Md. Zia Hasan, que firma la carta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes