dilluns, 13 de juliol del 2015

Targeta QSL de Ràdio Dialogue (Zimbabwe)


Pel que es pot llegir en Internet en la seua pàgina web (http://www.radiodialogue.com/), Ràdio Dialogue és una emissora que emet cap a Zimbabwe fent una important contribució a la llibertat d'expressió en aquest país. S'assegura en la pàgina web que l'actual govern de Zimbabwe té por de permetre que els seus ciutadans exercisquen lliurement el dret a la llibertat d'expressió i que els únics diaris, estacions de ràdio i televisió del país estan controlats per l'Estat. Per això, tots els periodistes, totes les publicacions i totes les reunions públiques estan severament controlats per la legislació, i monitoritzats de prop per la policia i els oficials d'intel·ligència. Per tant, no és sorprenent que no hi haja estacions de ràdio independents a Zimbabwe. Aquesta és la filosofia de Ràdio Dialogue que emet en moltes llengües de la zona, entre altres en shona, en ndebele i també en anglés.
Els vaig sintonitzar el primer dia de l'any amb interessant música ètnica africana, a Altea Alacant), des de Talata-Volonondry, a Madagascar, lloc des d'on es fan les emissions, a 8100 km, aproximadament. Els intents de verificació per correu-e i a través de la pàgina web van ser infructuosos. Així que vaig enviar l'informe per carta a l'adreça que figura en la fotografia i, cinc mesos i mig després, he rebut la targeta que veuen vostés, expedida pel centre emissor, Malagasy Global Business. Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes