divendres, 30 d’octubre del 2015

Correu-e de verificació d'End Times Coming (Estats Units)


En nom d’End Times Coming, James (no trobe el cognom per cap lloc) em verifica amb el correu-e de més avall un informe de recepció del mes d’agost. L’emissora religiosa emet a través de les ones de Ràdio Miami Internacional, que ja m’havia enviat la seua targeta (aquella tan impactant que presentava un caiman en l’estany prop de l’emissora. La pàgina web de l’emissora és www.excatholicsforchrist.com i allí he trobat una certa informació sobre les peculiaritats d’End Times Coming. Sembla que els fundadors són un pare i un fill ex catòlics romans, fins que el pare G. Patrick Battell es va adonar que els ensenyaments de la religió catòlica no es trobaven en la Bíblia, de manera que va eixir de l’església catòlica i es va convertir en un repartidor de fullets bíblics, i fins i tot predicant pel carrer a l'aire lliure.
James, el fill també va eixir-se’n de l'església catòlica. Siga com siga, aquest és el correu de verificació:

 Dear Pere,
Thank you very much for your radio report of our broadcast of ETC Radio. We are now broadcasting seven days a week on 12075 at 18:00 UTC, so if you're able to hear us, please do let us know.
 May the Lord bless you,

 James

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes