dimarts, 10 de novembre de 2015

Targeta QSL-e de WJHR (Estats Units d'Amèrica)

Aquest estiu he pogut sintonitzar nombrosíssimes emissores religioses nord-americanes (mira que n'hi ha!) i una d'aquestes ha sigut WJHR (World John Hill Radio), emissora que porta el nom en reconeixement a John Hill, qui va dedicar 40 anys de servei fidel a la gravació dels sermons, segons informació que em proporciona l'emissora mateixa en el correu en què em verifica l'informe de recepció. La targeta electrònica que adjunte venia acompanyada del següent correu en castellà, que m'he permés millorar:
 
Saludos estimado oyente,
Muchas gracias por escuchar nuestros programas radiados en inglés. Quiero darte también esta información: por favor, escúchanos vía radio continuamente. Espero que los programa sean de tu agrado.
 ¡Dios le bendiga!
 Jorge,  WJHR Radio International
 
Vaig enviar l'informe de recepció a WJHR@usa.com i en quinze dies, aproximadament, he rebut la targeta virtual que veuen vostés, amb variada informació sobre l'existència de l'emissora, amb seu a Florida i que curiosament emet en mode USB. Gràcies, Jorge!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Bata (Guinea Equatorial)

pere justo sto · DADES DE LA RECEPCIÓ Emissora: Radio Bata (Guinea Equatorial) Freqüència: 5005 kHz Data i hora : 16.03...

Entrades més visitades en l'últim mes