divendres, 23 de setembre del 2016

Targeta QSL de Ràdio Martí (Estats Units)


Des de Greenville, a l'estat nord-americà de Carolina del Nord es feia aquesta emissió de Ràdio Martí que ha estat verificada, com es veu, per la VOA (La Veu d'Amèrica). En el programa “En contacto Cuba”, diferents oients opinaven sobre allò que havia suposat Ràdio Martí des dels seus orígens fins als nostres dies.

L'estació des de la qual emet Ràdio Martí, almenys en aquesta freqüència i d'acord amb la informació que proporciona l'emissora en un full adjunt, s'anomena Edward R. Murrow, personatge que es va fer cèlebre en plena segona guerra mundial, quan des de Londres dirigia l'emissora per la Columbia Broadcasting nord-americana, en la qual descrivia l'ambient heroic i les incidències de la guerra en la capital britànica. La seua veu era escoltada de manera anhelant per milions de persones. Va ser un periodista lluitador per les llibertats de tota mena.

Vaig enviar l'informe de recepció per carta a Radio Martí, P. O. Box 521868, 2200 NW 72 Avenida, Miami, FLA 33152-9998; Estados Unidos i en set mesos aproximadament he rebut aquesta targeta de verificació. Entre Greenville i Serra (València), lloc de la recepció hi ha uns 6600 kms. Moltes gràcies a Ràdio Martí. Fins ara totes les targetes QSL havien sigut idèntiques i aquesta és diferent, cosa que sempre és d'agrair.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Martí (EUA)

DADES DE LA RECEPCIÓ   Emissora:   Radio Martí Llengua de l'emissió:   castellà Freqüència: 11930 kHz Data:  17. 02.2024 Lloc de l'e...

Entrades més visitades en l'últim mes