dilluns, 20 de març del 2017

Carta de verificació de Ràdio Nacional d'Angola


Poques vegades he pogut sintonitzar aquesta emissora africana, la Ràdio Nacional d'Angola, que emet en l'ona curta en els 4949 kHz, en condicions òptimes per a poder enviar un informe de recepció. Aquest mes de desembre passat vaig poder fer-ho i un mes i mig aproximadament després de l'enviament, m'han fet arribar aquesta carta de verificació a través del correu-e de la senyora Josefa Kanzuela: josela.mami@hotmail.com. Vaig enviar l'informe per correu-e a rna@rna.ao però crec que el que ha funcionat de veres ha sigut la carta postal, enviada a la següent adreça: Radio Nacional de Angola, Comandante Gika, C.P.1329, Luanda, Angola. Des de Serra (València) fins Mulenvos (Angola), lloc des d'on emet l'emissora africana hi ha uns 5600 kms.

La seua pàgina web, pel que es veu, està en procés de reestructuració i remeten a facebook.com. rnangola. A falta de pàgina web he buscat informació sobre l'emissora en la Vikipèdia, la qual assegura que la Ràdio Nacional d'Angola és un organisme públic de radiodifusió de la República d'Angola, fundada l'octubre de 1977 i amb seu a Luanda. Com una estació de servei públic, la RNA té com a objectiu garantir la llibertat d'expressió i el dret a la informació i difondre els diferents aspectes del poble angolés, la seua cultura i els seus costums. Les emissions es fan sobretot en portugués, però també té programes en els idiomes nacionals del país (kikongo, kimbundu, cokwe, umbundu, kwanyama, lingala, etc). Bé, moltes gràcies, per aquesta carta de verificació que Pere Justo tenia tantes ganes d'aconseguir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes