dimarts, 21 de febrer del 2012

Targeta QSL de Ràdio Adventista Mundial, Estats Units





Targeta QSL d'Adventist World Radio, la Ràdio Adventista Mundial, rebuda després d'un informe de recepció del mes d'octubre, en francés, corresponent a una emissió en aquesta llengua. Va ser enviat a adrian@awr.org, correu-e del Sr. Adrian Peterson, editor i firmant de la targeta. Va tardar 98 dies a arribar i contenia diferents fullets de caràcter religiós, a més de la targeta de l'aranja que es reprodueix i un petit almanac de butxaca.
AWR, també coneguda com La Veu de l'Esperança és la branca oficial missionera radial de l'Església Adventista del Seté Dia. Porta l'evangeli de Crist, assegura la seua pàgina web (http://www.awr.org/es/about_awr/about), a persones que difícilment podrien arribar-hi, a causa de les restriccions governamentals sobre religió, barreres culturals que impedeixen una lliure expressió del cristianisme o barreres geogràfiques.
Molt destacables tambés els segells de la carta, per als amics de la filatèlia o simplement dels segells cridaners.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes