dimecres, 4 d’abril de 2012

Última targeta QSL de Ràdio Bulgària
Es tracta de la targeta QSL que verifica un informe de recepció corresponent a l’última emissió de Ràdio Bulgària, la del dia 31 de gener de 2012. S’hi fa constar en l’encuny que es tracta de l’últim dia en les ones curtes d’aquesta emissora. En aquesta ocasió la targeta QSL va tardar 42 dies a arribar. Pere Justo va agrair, com és habitual, l’enviament de la targeta, afegint unes paraules de reconeixement a la tasca de Ràdio Bulgària i la decepció que li produeix l’abandonament del món de la ràdio en ona curta per part d’aquesta estació. La secció en llengua espanyola de Ràdio Bulgària em contesta literalment així:
“Benvolgut amic: gràcies per confirmar l’arribada de l’última targeta QSL. Apreciem i agraïm també les paraules d’afecte i estima que ens dedica i els llargs anys de fidelitat a aquesta emissora. És molt dolorós haver d’acomiadar-nos; realment el trobarem a faltar perquè per a nosaltres, els nostres oients sempre foren i seguiran sent  la nostra família. Nosaltres també el guardarem en el cor. Reiterant-li la nostra amistat, ens acomiadem amb una forta abraçada”.
Què pot dir Pere Justo sobre el pas de Ràdio Bulgària a les emissions per Internet que no s’haja dit ja? De segur, que ben poca cosa. Als treballadors de l’emissora, els desitgem de tot cor èxits professionals i personals. Sempre ens tractaren de manera exquisida i desitge que continuen triomfant també en Internet. Ara bé, les autoritats de Ràdio Bulgària que consideren que en Internet tindran més oients, a Pere Justo que no l’esperen per a escoltar Ràdio Bulgària. S’han enganyat, si el que volien era que els radioescoltes ens passarem ara, tots de colp, a Internet. ¿És tan difícil d’entendre que la nostra afició consisteix a escoltar emissores de la ràdio internacional a través d’un aparell de ràdio i no a través d’un ordinador? No té res a veure! Repetisc: a mi, Ràdio Bulgària, que no m’espere en Internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Targeta de KBS World Radio (Corea del Sud)

KBS World Radio ha canviat de logo i ara mostra unes grans ones que volen simbolitzar, segons asseguren, la difusió mundial de la cultura ...

Entrades més visitades en l'últim mes