dijous, 10 de maig de 2012

Targeta QSL-e de Ràdio Pridnestrovie, Moldàvia
Pridniestrovie és Transnístria en rus. Pridniestrovie o Transnístria és anomenada oficialment República Moldava de Transnístria. I en principi, la comunitat internacional la considera com a part de Moldàvia. Tot i això, és un estat autoproclamat independent en 1990, situat entre Moldàvia i Ucraïna, encara que cap estat en reconeix la independència, llevat de la República d'Abjasia, la República d'Ossètia del Sud i la República de Nagorno-Karabakh (tres territoris també sense reconeixement majoritari dins de la comunitat internacional). La República de Moldàvia no reconeix la secessió de Transnístria i considera que aquests territoris són part de la regió autònoma moldava de Stînga Nistrului.
En definitiva, l'estatus polític de Transnístria continua sense resoldre's: encara que no és internacionalment reconegut, és de facto, un estat independent organitzat com una república presidencial, amb el seu propi govern, parlament, exèrcit, policia, sistema postal i moneda. Les seues autoritats també van adoptar una constitució, bandera, himne nacional i un escut. I a més, el govern moldau, actualment, no té capacitat de control sobre la regió.
Doncs bé, la targeta QSL electrònica correspon a un informe de recepció d'una emissió en rus en els 9665 khz, enviat a radiopmr@inbox.ru i
que va tardar 13 dies a arribar-me. Mostra un mapa de la república secessionista de Transnístria, reproduït sobre les antenes d'emissió de l'estació. Gràcies a Ràdio Pridnestrovie.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Bata (Guinea Equatorial)

pere justo sto · DADES DE LA RECEPCIÓ Emissora: Radio Bata (Guinea Equatorial) Freqüència: 5005 kHz Data i hora : 16.03...

Entrades més visitades en l'últim mes